Vakaa mutta hurskas mielipiteeni on, että juttu per puoli vuotta on sopiva julkaisutahti, give or take tarvittavat kuukaudet. Ihmiset, joilla on useammin julkista asiaa, ovat juorulehtien populistipoliitikkoja, joita ei välttämättä kannata aina ottaa vakavissaan. Tästä asiasta päästäänkin näppärän kavioeläimen sillan kautta asiaan, jota varmasti yritämme kaikki unohtaa; maalisvaaleihin.

No nyt on uusi eduskunta valittu. Hurraa, KESKUSTA! Hienoa, KOKOOMUS! Hyvää yötä, Suomen kansa. Paskan möivät, mutta itseppä valitsimme. Vakavasti ottaen, odotan reipasta mutta viihdyttävää tilannekomiikkaa kun alan miehet Ilkka Kanerva ja Paavo Väyrynen (luulin että oli jo kuollut) pääsevät vauhtiin. Ilkka "Lihamoukari" Kanerva esitteli jo taannoisessa Viro-Venäjä -maaottelussa sen suunnan reunahuomautuksia joista odotin Paavo "Pave" Väyrysen pamauttavan Paasikivi-Kekkonen -linjan takaa täyslaidallisen suomettumista. Aika on tainnut kuitenkin ajaa Kemin kolhoosien kasvatista ohi, kun selkeä mahdollisuus kumarrus-itään-ilman-pyllistystä-länteen -ryhtiliikkeeseen pääsi luiskahtamaan sivu suun.

PS. Näissä vaaleissa muuten tuli vihdoinkin, lopullisesti ja ehdottoman kertaheitolla varmuus Vihreyteen. Lauma selkärangattomia nilviäisiä. Luomulantullakin lienee enemmän poliittista ideologiaa. Kiitos kuluneista vuosista, mutta vien ääneni jatkossa jonnekin muualle, terveisin ex-vihreä. Tarpeeksi hanurista oli jo mainitun puolueen kumileima Olkiluoto kolmoselle, mutta nyt myytiin puolet ohjelman tavoitteista ihan vain että päästäisiin patsastelemaan hallituspöytään. Toivottavasti mustetta leimasimeen piisaa. Poliittinen perseennäyttö vailla vertaa!